preskoči na sadržaj
Vijesti

ČESTITKE NAŠOJ OLIMPIJKI PETRI LACKOVIĆ!!!

Krajem srpnja i početkom kolovoza održana je 8. Svjetska geografska olimpijada u Tajvanu povodom koje je ekipa hrvatskih geografa  ostvarila  fantastične rezultate...


ČESTITKE NAŠOJ OLIMPIJKI PETRI LACKOVIĆ!!!

Krajem srpnja i početkom kolovoza održana je 8. Svjetska geografska olimpijada u Tajvanu povodom koje je ekipa hrvatskih geografa  ostvarila  fantastične rezultate. Republika Hrvatska je prvi puta sudjelovala na Svjetskoj geografskoj olimpijadi. Hrvatsku su predstavljali Petra Lacković, učenica naše Druge gimnazije Varaždin, od rujna studentica na Geografskom odsjeku PMF-a u Zagrebu, Karlo Lugomer, učenik XV. gimnazije iz Zagreba, Ivan Berdalović, učenik Gimnazije Beli Manastir i Albert Škegro, učenik V. gimnazije iz Zagreba. Učenike su pripremali i vodili Ivan Čanjevac, prof., član Državnoga povjerenstva za natjecanje iz geografije, član Upravnog odbora Hrvatskoga geografskog društva i znanstveni novak-asistent na Geografskom odsjeku PMF-a u Zagrebu te Marin Cvitanovnić, prof., član Državnoga povjerenstva za natjecanje iz geografije, tajnik Hrvatskoga geografskog društva i znanstveni novak-asistent na Geografskom odsjeku PMF-a u Zagrebu.
Prvo mjesto osvojili su u izradi i prezentaciji postera na kojemu su obradili temu Turizam u zaštićenim prostorima  - primjer Plitvičkih jezera, a brončanu medalju osvojili su u pojedinačnoj kunkurenciji Petra Lacković i Karlo Lugomer.
Petra Lacković upisana je na Prirodoslovno-matematički fakultet, Geografski odsjek rangirajući se kao 1. na bodovnoj listi, što je dokaz vrhunske kvalitete, zavidnog korpusa znanja i kompetencija buduće studentice Petre Lacković.

Čestitka ravnateljice:
Draga Petra, iznimna mi je čast u svoje osobno ime i u ime svih učenika, profesora i  djelatnika Druge gimnazije Varaždin, te članova Školskog odbora uputiti ti iskrene čestitke i pohvale na tvom iznimnom svjetskom rezultatu. Sudjelovanje na Svjetskoj geografskoj olimpijadi jedinstven je događaj kako za tebe osobno tako i za sve nas.Tvoji uspjesi, medalje i priznanja na ponos su svima nama, tvojoj školi Drugoj gimnaziji Varaždin, Varaždinskoj županji, Ministarstvu znanosti,obrazovanja i športa i cijeloj Republici Hrvatskoj!
Čestitke upućujem tvojim roditeljima i cijeloj obitelji, jer podrška i ljubav  roditelja je neiscrpan izvor snage.
Znanja i kompetencije stjecala si marljivo i odgovorno kroz svoje osnovno- i srednjoškolsko obrazovanje, vjerujući u sebe i svoje potencijale uz svoje učitelje, profesore, mentore, prijatelje. Školski dani nose sa sobom razne izazove, a ti si dokaz ustrajnosti i dosljednosti mlade intelektualke koja ima postavljene ciljeve, a radom, sustavnim učenjem i velikom motivacijom i ljubavlju prema onome što radiš postigla si rezultat svjetskih razmjera okrunjen brončanom medaljom. Iskreno vjerujem u tebe i želim ti da na svom profesionalnom putu i dalje postižeš lijepe i zavidne  rezultate. Tvoja iznimna osobnost, temperament,skromnost, pozitivna i kreativna energija, mladenačka vanjska i unutarnja ljepota, vjera u budućnost i velika želja za znanjem neka i nadalje budu odlike na tvom životnom putu.
Od srca ti želim sve najbolje i puno uspjeha u novoj studentskoj karijeri i budućim osobnim i profesionalnim životnim domenama.

U Varaždinu, 12. kolovoz 2010. 

Ravnateljica
Zdravka Grđan, prof.


Ostale čestitke:

Predsjednica vlade RH:
http://www.vlada.hr/hr/naslovnica/priopcenja_za_javnost/2010/kolovoz/cestitka_predsjednice_vlade_geografima
 
Predsjednik RH
http://www.predsjednik.hr/11082010

Varaždinska županija
http://www.varazdinska-zupanija.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=1718&Itemid=282

 Klikni na sliku za pristup cijeloj galeriji 

Klikni na sliku za pristup galeriji slikaPošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Davorin Grabar   datum: 23. 12. 2010.

Tražilica

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Korisni linkovi
preskoči na navigaciju