preskoči na sadržaj
Vijesti

PRVA LIGA STOLNI TENIS - u Drugoj gimnaziji Varaždin

Suradnja prvoligaškog stolnoteniskog kluba " Igea Željezničar" iz Varaždina, Akademije STTAR, reprezentativca Ronalda Ređepa i Druge gimnazije Varaždin


Poštovani učenici, roditelji, prijatelji Druge gimnazije i ljubitelji stolnog tenisa,

Druga gimnazija Varaždin i prvoligaški Stolnoteniski klub Igea Željezničar iz Varaždina uspostavila je suradnju uz podršku Varaždinske županije na području obrazovnih sportskih aktivnosti i dodatne nastave iz područja tjelesne i zdravstvene kulture. Cilj Druge gimnazije Varaždin jest kroz otvorene i partnerske odnose s državnim i civilnim sektorom odgoja i obrazovanja iskoristiti svu moguću raspoloživost ljudskih, prostornih i materijalnih kapaciteta za podizanje standarda učenika i njihov boljitak. Upravo na taj način dobili smo 100 % iskoristivost nove športske dvorane Druge gimnazije. U tijeku su planiranja i programiranja, te organizacijske pripreme za novu 2010./2011. godinu. Zahvaljujući uspostavljenoj suradnji unijet će se u  Školski kurikulum novi dodatni i izvanškolski programi, te brojne mogućnosti za učenike, kako bi aktivnije i kvalitetnije mogli iskoristiti svoje slobodno vrijeme nakon redovne nastave u školi. Od ove školske godine svi zainteresirani učenici, profesori i ostali ljubitelji stolnog tenisa moći će se uključiti i aktivno sudjelovati. Izrazito nam je zadovoljstvo surađivati s našim profesionalcem, hrvatskim reprezentativcem u stolnom tenisu svjetske reputacije  Ronaldom Ređepom, koji je ujedno i glavni voditelj.

Velika je vrijednost za Drugu gimnaziju, svih nas u Gradu i Županiji, a posebice učenike što imaju priliku upoznati i vježbati s tako kvalitetnim sportašem.

 

Upućujem otvoreni  poziv zainteresiranim učenicima i svim ostalim zainteresiranim neka se aktivno uključe što prije, kako bi se mogle formirati grupe i krenuti s igrom. Treninzi će se održavati svakodnevno u poslijepodnevnim satima u novoj dvorani školske športske dvorane Druge gimnazije Varaždin.

 

Svi zainteresirani mogu se odmah prijaviti u tajništvu škole ili direktno u dvorani svaki dan od 7- 15 sati, a kad počne nastava sve informacije o dodatnim programima moći će dobiti i od  profesora TZK.

 

U Varaždinu, 19. kolovoz 2010.

 
Ravnateljica

Zdravka Grđan, prof. 

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Davorin Grabar   datum: 23. 12. 2010.

Tražilica

Kalendar
« Siječanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Korisni linkovi
preskoči na navigaciju