preskoči na sadržaj
Vijesti

Dan inteligencije 2016. godine

Hrvatska Mensa obilježava Dan inteligencije 2016. godine i organizira testiranja inteligencije u Zagrebu, Splitu i Varaždinu - za znatiželjne i sve ostale koji sumnjaju da je imaju! J


Hrvatska Mensa povodom Dana inteligencije organizira testiranje inteligencije u subotu, 1. listopada 2016. godineu:

-   Zagrebu u prostorijama Hrvatske Mense, Ulica grada Vukovara 58,

-        Splitu na FESB-u, Ruđera Boškovića 32,

-        Varaždinu (o lokaciji će zainteresirani primiti mail).   

Požurite s prijavama jer je broj mjesta ograničen.

 


Cijena testiranja:

-za prijave putem našeg weba – 70 kn

-za plaćanje na licu mjesta – 80 kn

Osigurajte svoj termin te se prijavite putem našeg weba koristeći on-line registraciju: http://www.mensa.hr/glavna/testiranja/prijava. Testiranje se obavlja u kontroliranim uvjetima pod nadzorom ovlaštenog psihologa. Za rješavanje standardiziranog testa inteligencije kojeg koristi Hrvatska Mensa nije potrebno nikakvo posebno predznanje. Test je neverbalan, što znači da ne sadrži alfanumeričke znakove niti kulturno ili geografski specifične simbole. Zbog ovih razloga potpuno je nevažna kulturna, obrazovna, geografska, vjerska i ostala pripadnost pristupnika.

Testiranju ne mogu pristupiti osobe mlađe od 14 godina, te osobe koje su testirane tokom tekuće ili prošle godine.

Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu (ili neku drugu službenu ispravu sa slikom). Sve upute za rješavanje testa dobit ćete od psihologa prije početka testiranja. 

U roku od mjesec dana, psiholog pristupnicima poštom šalje rezultate testiranja na njihovu kućnu adresu, u zatvorenoj omotnici. Pristupnikov rezultat njegova je privatna stvar i zna ga samo ovlašteni psiholog i kandidat. Hrvatska Mensa od nadzornog psihologa dobiva isključivo popis osoba koje su na temelju postignutog rezultata na testu inteligencije ispunile uvjet za učlanjenje, te im šalje poziv da to i učine, ako žele.

Dođite, saznajte nešto više o sebi i zabavite se rješavajući zadatke!

Ukoliko više ne želite primati obavijesti o testiranjima inteligencije koje organizira Hrvatska Mensa, molimo vas da nam to javite odgovarajući na ovaj e-mail. Hvala!

Ukoliko ste prisustvovali testiranju inteligencije u tekućoj i prošloj kalendarskoj godini a ako niste ostvarili uvjet za članstvo, tada možete ponovno prisustvovati testiranju inteligencije u 2017. godini.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 20. 9. 2016.

Tražilica

Kalendar
« Studeni 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji


Korisni linkovi
preskoči na navigaciju